Friday, 11 July 2014

Lebron James се връща в Cleveland!!!

В лично обръщение в Sports Illustrated най-голямата звезда в NBA, Lebron James обяви, че се завръща в Cleveland. След 4 години, които прекара в отбора на Miami Heat,  в които игра 4 последователни финала в лигата, печелейки две титли играчът реши да се завърне у дома. Преди да се съгласи да се върне при Cavaliers, той е говорил със собственика на отбора Dan Gilbert, за да оправят отношенията си. При предишното напускане Gilbert меко казано беше ядосан на звездата, като характеризира постъпката му като шокираща проява на нелоялност, която дава ужасен пример на подрастващите.  Все пак собственикът на Cleveland казва, че в сърцето си и двамата се водят от това да донесат на отбора и жителите на града първа титла в НБА. 
    James се връща като далеч по-изграден играч и лидер на отбор, който е млад и доста добре окомплектован.  Cavaliers подписаха 5 годишен договор на стойност 90 милиона долара с младата си звезда пойнтгарда Kyrie Irving. С пърия избор таз годишния НБА драфт те си осигуриха и услугите на Andrew Wiggins. Интересен факт е, че треньор на Lebron ще бъде изключително успешният в Европа David Blatt, който напусна Maccabi Tel Aviv, за да гони мечтата си за кариера в NBA.
     След James се очаква и Chris Bosh да напусне Miami Heat, като фаворит се очертава Houston Rockets, които са готови да му предложат около 88 млн долара за 4 години.


No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.